Izaberite jezik: |
Pozovite nas na: +382 77 200 060
Trebjesa, 81400, Niksic, Crna Gora Pogledaj na Mapi

Napravite Rezervaciju

Pogledajte Sobe

Kontakt i Lokacija

HOTEL TREBJESA

U dolini rijeke Zete, kao dragulj obasjan sunčanim vrhovima okolnih planina, prostire se grad Nikšić, drugi po veličini grad u Crnoj Gori. To je grad koji ima veliku dušu i bogatu prošlost, stvoren za porodični život i druženja. Nikšić je poznat i po tradicionalnom gostoprimstvu koje ga i danas krasi. Tu su i brojna izletišta koja upotpunjavaju kompletan doživljaj grada među kojima je i Trebjesa.

Park-šuma Trebjesa za Nikšićane je više od običnog brda obraslog četinarskom šumom. To je raj za zaljubljene, staza zdravlja za sportiste i rekreativce, kutak za dokoličare, “pluća-grada” za sve one željne čistog vazduha.

Na vrhu brda nalazi se istoimeni hotel, jedan od simbola Nikšića, koji pored ugostiteljskih usluga ima i vidikovac sa kojeg se pruža najljepši pogled na grad. Sagrađen je i otvoren sedamdesetih godina proslog vijeka i djelo je poznatog arhitekte Slobodana Vukajlovića. U početku je nosio naziv motel "Jastreb" jer njegova spoljašnost simbolizuje pticu zamahnutih krila. U prilog njegovoj ljepoti govori i istorijska činjenica da je italijanski industrijalac Đuzepe Kalabreze nakon prve posjete tadašnjem motelu poželio da isti takav objekat krasi italijansku obalu. Tako je Slobodan Vukajlović projektovao hotel Grotta Regina (Kraljica pećina) u mjestu Tora a Mare kod Barija.

Renoviranjem, nekada najljepši ugostiteljski objekat dobio je novi sjaj. Zahvaljujući firmi "Helada Mont" hotel "Trebjesa" je ponovo postao idealno mjesto, kako za odmor, dobru kafu, bogatu kuhinju tako i za miran san. Jednom riječju pravi kutak za hedoniste. Unutrašnjost hotela je potpuno adaptirana i kategorisan je sa četiri zvjezdice. "Trebjesa" ima kafeteriju, restoran sa veoma bogatim menijem mediteranske ali i tradicionalne, nacionalne kuhinje, dvije terase kao i osam smještajnih jedinica sa 14 ležajeva. Za posjetioce hotela bice obezbjeđen dobro organizovan i osvjetljen parking prostor. Okolinu hotela čini prelijepo uređeni park koji će u budućnosti biti upotpunjen teniskim terenima i igralištem za djecu.

Pored kvalitetne i raznovrsne ponude u hotelu ce vas dočekati ljubazno osoblje - tim čiju kreativnost garantuje kombinacija iskustva, mladosti, znanja i stručnosti. Poseban ambijent koji karakteriše samo planinske hotele, kvalitetan objekat i usluga biće dostupni svima zahvaljujući pristupačnim cijenama.

Nikšićki "Jastreb" biće u ponudi Nacionalne turističke organizacije ali i organizacija tog tipa iz čitavog regiona.

On-Line Rezervacija

Pošaljite nam poruku sa Vašim izborom sobe, datumom dolaska i brojem noćenja koje zelite rezervisati, i mi ćemo vas kontaktirati najbrze sto mozemo.

Baneri