Izaberite jezik: |
Pozovite nas na: +382 77 200 060
Trebjesa, 81400, Niksic, Crna Gora Pogledaj na Mapi

Napravite Rezervaciju

Pogledajte Sobe

Poslednje Promocije

HOTEL TREBJESA

Sa ponosom Vas obajveštavamo da je web portal našeg hotela www.hoteltrebjesa.me počeo sa radom. Pred vama je novi, moderan i funkcionalan sajt hotela "Trebjesa" koji će Vam pomoći da dobijete sve potrebne informacije, kao i da rezervišete smještaj u hotelu putem online forme.

Renoviranjem u koje je uloženo više od milion eura proteklih godinu dana, nekada najljepši ugostiteljski objekat dobio je novi sjaj. Zahvaljujući firmi "Helada Mont" hotel "Trebjesa" je ponovo postao idealno mjesto, kako za odmor, dobru kafu, bogatu kuhinju tako i za miran san. Unutrašnjost hotela je potpuno adaptirana i kategorisan je sa cetiri zvjezdice. "Trebjesa" ima kafeteriju, restoran sa veoma bogatim menijem mediteranske ali i tradicionalne nacionalne kuhinje, dvije terase kao i osam smještajnih jedinica sa 14 ležajeva. Za posjetioce hotela biće obezbjeđen dobro organizovan i osvjetljen parking prostor. Okolinu hotela cini prelijepo uredjeni park koji ce u buducnosti biti upotpunjen teniskim. terenima.

Pored kvalitetne i raznovrsne ponude u hotelu ce vas dočekati ljubazno osoblje - tim čiju kreativnost garantuje kombinacija iskustva, mladosti, znanja i stručnosti.

- Nazad Na Naslovnu -

On-Line Rezervacija

Pošaljite nam poruku sa Vašim izborom sobe, datumom dolaska i brojem noćenja koje zelite rezervisati, i mi ćemo vas kontaktirati najbrze sto mozemo.

Baneri